کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران تیراندازی و آتش سوزی در کلیسای ایالت میشیگان آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: به مذاکره‌ای که ما را درگیر مشکلات جدید کند، تن نخواهیم داد ادعای جدید نتانیاهو درباره اورانیوم ذخیره شده ایران | مکان آن را به آمریکا می‌گوییم واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری استاندار خراسان رضوی: تلاش برای تعامل با دنیا ضرورتی انکارناپذیر است + فیلم لاوروف به گوترش درباره اسنپ‌بک نامه نوشت موضع جدید ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: برای رفع ناترازی انرژی‌ هرگونه اجبار و دستور خطا‌ست | منفعت اقتصادی مردم لحاظ شود کاروان نظامی آمریکا وارد شمال و شرق سوریه شد (۶ مهر ۱۴۰۴) راز شهادت نصرالله واکنش جلیلی به درخواست مناظره روحانی | گلابی‌های برجام چه شد؟ + فیلم زلنسکی از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استقبال کرد عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری | یک نظامی اشغالگر زخمی شد + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به «ایلات» در سرزمین‌های اشغالی + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: یک فرصت واقعی برای ایجاد عظمت در خاورمیانه داریم قطع ارتباط گردان‌های القسام با دو اسیر اسرائیلی در غزه
سرخط خبرها

یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است

  • کد خبر: ۳۳۹۰۳۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است
یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا گفت: در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی اسرائیل است. در حالی که برخی تصور می‌کردند که ایران دیگر نمی‌تواند کاری انجام دهد، اما پاسخ‌ها شروع شد، چون آمادگی کامل وجود داشت؛ به همین دلیل هم آمریکا نگران نابودی اسرائیل است.

جعفر قنادباشی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص درگیری بین ایران و اسرائیل، اظهار گفت: اسرائیلی‌ها مرتکب اشتباه بزرگی شدند که با واکنش‌های ایران متوجه اشتباه خود شدند و روز‌های آینده بیش‌ازپیش متوجه خواهند شد. گستاخی که کردند، پیامد‌هایی دارد که مسلماً آن‌ها را بیشتر پشیمان خواهد کرد.

وی افزود: اسرائیلی‌ها گمان می‌کردند ایران بعد از شهادت فرماندهان بزرگ خود، از نظر توانایی نظامی امکان پاسخگویی ندارد؛ اما به طور حیرت‌آوری با پاسخ‌ها سنگینی مواجه شدند که آن‌ها را درمعرض فلج‌شدن قرار داده است.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا ادامه داد: ما غافلگیر نشدیم. زمانی که دور اول مذاکرات تمام شد، فردای آن روز مقام معظم رهبری با فرماندهان نظامی دیدار داشتند و در فرمایشات خود ۲۲مرتبه کلمه «آمادگی» را به کار بردند و درواقع دستور جدیدی بر آمادگی‌هایی بود که وجود داشت که به طور جدی‌تر، ارتش و سپاه خود را آماده کنند.

قنادباشی در ادامه تأکید کرد: رهبری در آن دیدار، اشاره‌ای به مذاکره نکردند تا بهانه‌گیر‌ها این‌گونه نگویند که «ایران مذاکره را قبول ندارد»؛ چراکه یکی از مشکلات ما بهانه‌گیران و دروغگویانی هستند که همواره مقاصد ما را وارونه جلوه می‌دهند. اما مقام معظم رهبری دستور را صادر کردند. تا زمان شهادت فرماندهان کشورمان، تمام فعالیت، ایجاد آمادگی در ارتش و سپاه بود؛ بنابراین، غفلت نکردیم، غافلگیر نشدیم و انتظار یک حرکت از سمت رژیم صهیونیستی را داشتیم.

وی افزود: ساعاتی بعد از شهادت فرماندهان بزرگ کشورمان، پاسخ را آغاز کردیم. در حالی که برخی تصور می‌کردند ایران دیگر نمی‌تواند کاری انجام دهد، اما پاسخ‌ها شروع شد، چون آمادگی کامل وجود داشت؛ به همین دلیل هم آمریکا نگران نابودی اسرائیل است.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا ادامه داد: در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی اسرائیل است. رژیم صهیونیستی کمترین مشروعیت را در طول تاریخ خود دارد. هم‌اکنون نتانیاهو تحت تعقیب چهار پرونده مختلف است؛ هیچ رئیس‌جمهوری در جهان، چهار پرونده تبهکاری ندارد. کدام رئیس کشور به عنوان مجرم بین‌المللی تحت تعقیب دادگستری بین‌المللی است جز نتانیاهو؟!

یک اشتباه راهبردی

قنادباشی با بیان اینکه علت حملات اسرائیل، خوی وحشیگری و تسلط بر سرزمین‌های دیگر است، گفت: مساحت ما یک میلیون و ۶۴۸ هزار کیلومترمربع است و مساحت غزه ۳۶۰ کیلومترمربع است. در غزه‌ای که ۴ هزار و ۵۰۰ برابر از ایران کوچک‌تر است، هنوز نتوانستند پیروز شوند؛ ایران ۴ هزار و ۵۰۰ برابر غزه است و درگیرشدن با آن یک حرکت ابلهانه است. شما مقابل غزه و یمن نتوانستید پیروز شوید، مقابل ایران پیروز می‌شوید؟

وی درخصوص حمایت کشور‌های منطقه گفت: پاکستان از ایران حمایت کرده است، اما هیچ انتظاری از کشور‌هایی که نوع حکومت آن‌ها حکومت نیابتی از غرب بوده، نداریم. برخی حکومت‌ها دست قبایلی است که از ابتدا تضمین دادند که اگر در رأس حکومت آن کشور قرار بگیرند، تا آخر از سیاست غرب پیروی می‌کنند و فلسفه وجودی آن‌ها اجرای سیاست‌های غربی است.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا ادامه داد: برخی معتقدند با التهاباتی که وجود دارد، ممکن است چند روزی درگیری‌ها ادامه یابد و برخی معتقدند به‌خاطر ضعف صهیونیست‌ها که اکنون هم درحال لابی و دیپلماسی برای توقف و آتش‌بس هستند، تمام شود؛ اما همان‌طورکه مقام معظم رهبری فرمودند، گریبان آن‌ها را رها نخواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->